Novament mjn-neuro ha estat present al MWC Barcelona celebrat el passat mes de febrer. Aquesta vegada d’una manera diferent: no hem tingut estand com cada any al 4YFN, però hem format participant al pitch d’empreses healthtech.

 

 

4YFN és un esdeveniment de únicament startups dins del MWC a nivell internacional que ofereix la possibilitat d’exposar el teu projecte mostrant les millors pràctiques en el disseny, la implementació i l’execució per col·laborar i crear sinèrgies.

David Blánquez va poder explicar de primera mà el nostre projecte: mjn-neuro amb tots els punts importants en el desenvolupament de qualsevol startup, compartint l’experiència pràctica i impulsant cap a l’èxit.

Fundadors, finançadors i experts comparteixen els seus punts de vista i parlen dels factors clau per portar el negoci a l’èxit. Explorar les darreres tendències en cultura i entreteniment que estan liderant a través de l’avenç tecnològic.

A mesura que la tecnologia s’integra cada vegada més a les nostres vides, aquest tema analitza i debat com els últims avenços que impulsen la innovació estan influint en la humanitat i la societat, així com les oportunitats i els reptes que es presenten al llarg del camí.

Dijous, part del nostre equip va ser present per poder observar, testar i analitzar les noves eines que s’ofereixen a nivell tecnològic dins el MWC.

Les tendències principals del MWC com sabeu són la connectivitat 5G, avenços a l’AI (intel·ligència artificial), realitat augmentada i realitat virtual, entre d’altres.

Jesús Valls, va estar compartint amb altres startups presents al 4YFN possibles aplicacions que ens poden ajudar a millorar el nostre producte. Entre elles, va estar conversant amb Neuraptic, OXEEN, IDUN entre d’altres. Aquest darrer finalista dels 4YFN Awards.

Algunes dades del MWC Barcelona 2022 en números:

61000

assistents

+1600

periodistes internacionals

183

assistents presencials

de diferents països

624

startups 4YFN

Volem compartir amb vosaltres la recent notícia de mjn-neuro a ABC:

Notícia ABC

Leave a Reply

Obrir chat
1
Contacta amb nosaltres al moment
Chat amb l'Anna
¡Hola! 👋🏻
Soy Anna, ¿en qué puedo ayudarte?

The user who fills in the information requested in this form declares to be entitled to do so and is solely responsible for the accuracy and completeness of the data and information entered, expressly exonerating MJN NEUROSERVEIS of any liability that may arise for this entity on the occasion of the information provided through this form.

Yes, I accept

L’usuari que complimenta la informació requerida al present formulari declara estar legitimat per això i es fa responsable exclusiu de la veracitat i integritat de les dades i informació que introdueix, exonerant expressament a MJN NEUROSERVEIS de qualsevol responsabilitat que es pugi generar per aquesta entitat amb ocasió de la informació facilitat a través del present formulari.

Si, accepto

El usuario que cumplimenta la información requerida en el presente formulario declara estar legitimado para ello y se hace responsable exclusivo de la veracidad e integridad de los datos e información que introduce, exonerando expresamente a MJN NEUROSERVEIS de cualquier responsabilidad que pudiera generarse para esta entidad con ocasión de la información facilitada a través del presente formulario.

Sí, acepto

Save the date

The next Saturday 21st of November at 4 pm, you will be able to know first hand our product: mjn-SERAS.
mjn-SERAS is a healthcare product that sends a warning signal when the risk of epileptic seizures is high, to the affected person and their trusted contacts.

Sign up now!


  mjn-SERAS is a medical device with CE marking according to the European Directive 93/42/EEC and the Royal Decree RD. 1591/2009.
  Contraindications: Do not use the product if you suffer from an infection in the ear canal or if you suffer from a skin lesion in the vicinity of the product's area of influence.
  Considerations: This medical product works with an APP only on Android phones. The results tested are 96% sensitivity and 94% specificity.
  CPSP20103CAT.

  Save the date

  El próximo sábado 21 de noviembre a las 4 de la tarde, podrás conocer de primera mano nuestro producto: mjn-SERAS.
  mjn-SERAS es un producto sanitario que lanza una señal de aviso cuando el riesgo de crisis de epilepsia es elevado, a la persona afectada y a sus contactos de confianza.

  ¡Inscríbete!

   mjn-SERAS es un producto sanitario con marcado CE conforme a la Directiva Europea 93/42/EEC y el Real Decreto RD. 1591/2009.
   Contraindicaciones: No usar el producto en caso de padecer una infección en el canal auditivo o en caso de padecer una lesión cutánea en las proximidades del área de influencia del producto.
   Consideraciones: Este producto sanitario funciona con una APP solo en teléfonos Android. Los resultados testeados son 96% de sensibilidad y 94% de especificidad.
   CPSP20103CAT.