Un artículo de nuestra colaboradora Irene Tarragó

Ja estem preparant el nostre viatge de Setmana Santa. Aquest any ens hem animat a passar aquests dies a Calanda, el poble on va néixer el meu sogre i on encara resisteix la casa familiar. Ens ajuntarem molts: fills, filles, nebots, nebodes, netes, parelles… recordarem temps passats quan encara hi havia l’àvia Encarna i ens hi reuníem un munt de gent. Tot i que no serà el mateix, perquè sempre es noten les absències. Però també és una manera d’honrar allò que ens van ensenyar i això és la unitat de la família. Segur que ho passem genial.

A més, anar a Calanda en aquestes dates té l’al·licient de tocar el tambor, de la “rompida de la hora”, de les processons, del Via Crucis… una Setmana Santa especial. Ens vestirem amb túniques grans i petites i tocarem el tambor. Divendres sant, a les 12 del matí és un sentiment punyent el que se sent en escoltar l’estrèpit provocat per centenars de tambors i bombos que es posen a tocar alhora, en això que anomenen “la rompida de la hora”. És espectacular. Tinc el privilegi que, malgrat la meva malaltia, no em causa cap mal tot aquest soroll i ho puc gaudir.

Així que ja us explicaré quan torni, com ha anat tot. Desitjo que ho passeu tots molt bé, que ja està bé de no veure la família, de no viatjar, de tornar-nos solitaris i taciturns, d’aïllar-nos, que és una de les conseqüències d’aquest COVID que encara segueix entre nosaltres, però al que hem d’anar-lo perdent la por, no el respecte, però sí la por.

Ens ajuntarem molts: fills, filles, nebots, nebodes, netes, parelles…

Una Setmana Santa especial

Leave a Reply

Obrir chat
1
Contacta amb nosaltres al moment
Chat amb l'Anna
¡Hola! 👋🏻
Soy Anna, ¿en qué puedo ayudarte?

The user who fills in the information requested in this form declares to be entitled to do so and is solely responsible for the accuracy and completeness of the data and information entered, expressly exonerating MJN NEUROSERVEIS of any liability that may arise for this entity on the occasion of the information provided through this form.

Yes, I accept

L’usuari que complimenta la informació requerida al present formulari declara estar legitimat per això i es fa responsable exclusiu de la veracitat i integritat de les dades i informació que introdueix, exonerant expressament a MJN NEUROSERVEIS de qualsevol responsabilitat que es pugi generar per aquesta entitat amb ocasió de la informació facilitat a través del present formulari.

Si, accepto

El usuario que cumplimenta la información requerida en el presente formulario declara estar legitimado para ello y se hace responsable exclusivo de la veracidad e integridad de los datos e información que introduce, exonerando expresamente a MJN NEUROSERVEIS de cualquier responsabilidad que pudiera generarse para esta entidad con ocasión de la información facilitada a través del presente formulario.

Sí, acepto

Save the date

The next Saturday 21st of November at 4 pm, you will be able to know first hand our product: mjn-SERAS.
mjn-SERAS is a healthcare product that sends a warning signal when the risk of epileptic seizures is high, to the affected person and their trusted contacts.

Sign up now!


  mjn-SERAS is a medical device with CE marking according to the European Directive 93/42/EEC and the Royal Decree RD. 1591/2009.
  Contraindications: Do not use the product if you suffer from an infection in the ear canal or if you suffer from a skin lesion in the vicinity of the product's area of influence.
  Considerations: This medical product works with an APP only on Android phones. The results tested are 96% sensitivity and 94% specificity.
  CPSP20103CAT.

  Save the date

  El próximo sábado 21 de noviembre a las 4 de la tarde, podrás conocer de primera mano nuestro producto: mjn-SERAS.
  mjn-SERAS es un producto sanitario que lanza una señal de aviso cuando el riesgo de crisis de epilepsia es elevado, a la persona afectada y a sus contactos de confianza.

  ¡Inscríbete!

   mjn-SERAS es un producto sanitario con marcado CE conforme a la Directiva Europea 93/42/EEC y el Real Decreto RD. 1591/2009.
   Contraindicaciones: No usar el producto en caso de padecer una infección en el canal auditivo o en caso de padecer una lesión cutánea en las proximidades del área de influencia del producto.
   Consideraciones: Este producto sanitario funciona con una APP solo en teléfonos Android. Los resultados testeados son 96% de sensibilidad y 94% de especificidad.
   CPSP20103CAT.