Un article de la nostra col·laboradora Irene Tarragó

La setmana vinent ja és Setmana Santa. Aquest any, un altre cop, marxem a Calanda a la casa de la família del meu marit. Ens ajuntem amb un dels nostres fills i la seva família i alguns nebots amb les seves. En total, som 16 persones. Aquest any el meu fill petit no podrà venir.

És un fet que no hauria de perdre’s a les famílies: les ganes d’ajuntar-se, fer que els cosins es tractin, perquè amb els temps que corren i vivint a Madrid és molt estrany que aquesta tercera generació, els nens d’avui, s’ajuntin. Així que aprofitarem aquestes oportunitats perquè convisquin i es vagin coneixent. Fins ara, només ens ajuntàvem per Nadals i alguna altra ocasió extraordinària. L’any passat ja ens vam ajuntar per Setmana Santa i aquest any repetirem.

Els més grans de l’equip som el meu marit i jo i a pesar de que ens encarreguem de l’avituallament, donat que portem menjar cuinat i congelat i allà col·laborem tots. L’any passat va ser genial tots vam poder gaudir d’excursions, sortides, processions, sense que ningú quedés esclavitzat a casa fent tasques. Va ser un treball en equip i espero que aquest any també ho sigui.

És un fet que no hauria de perdre’s a les famílies: les ganes d’ajuntar-se…

Espero poder seguir gaudint durant molt de temps de la meva família i de la vida, però estic completament convençuda de que s’ha de gaudir més de la vida, no enfadar-se o fer-ho el mínim possible, tirar sempre cap endavant, conviure amb el que t’hagi tocat sense convertir-ho en un drama diari i saber que sempre, sempre hi ha algú que està molt pitjor que tu. Jo sempre dic que soc afortunada, a pesar de tenir dos malalties cròniques. Però no em considero una persona malalta, sinó algú amb unes circumstàncies especials, com tothom. Algú coneix a algú que sigui exactament igual que ell/ella mateixa? El meu pare deia: cadascú té les seves “cadaunadas”. I és veritat. Tots som diferents encara que tots som iguals.

Així que us animo a tots a gaudir. Com us deia a l’article de març: jo, des de la meva petita parcel·la “seguiré lluitant per les persones amb epilèpsia en general i per les dones en particular”, però ho faré gaudint, sabent que el simple fet de “parlar d’epilèpsia” ja és un pas per normalitzar aquesta malaltia i per què ens vegin com a persones normals i corrents que tenim una malaltia. Perquè no ens rebutgin ni s’allunyin sinó que s’apropin a ajudar-nos si ho necessitem i sàpiguen que fer.

Leave a Reply

Obrir chat
1
Contacta amb nosaltres al moment
Chat amb l'Anna
¡Hola! 👋🏻
Soy Anna, ¿en qué puedo ayudarte?

The user who fills in the information requested in this form declares to be entitled to do so and is solely responsible for the accuracy and completeness of the data and information entered, expressly exonerating MJN NEUROSERVEIS of any liability that may arise for this entity on the occasion of the information provided through this form.

Yes, I accept

L’usuari que complimenta la informació requerida al present formulari declara estar legitimat per això i es fa responsable exclusiu de la veracitat i integritat de les dades i informació que introdueix, exonerant expressament a MJN NEUROSERVEIS de qualsevol responsabilitat que es pugi generar per aquesta entitat amb ocasió de la informació facilitat a través del present formulari.

Si, accepto

El usuario que cumplimenta la información requerida en el presente formulario declara estar legitimado para ello y se hace responsable exclusivo de la veracidad e integridad de los datos e información que introduce, exonerando expresamente a MJN NEUROSERVEIS de cualquier responsabilidad que pudiera generarse para esta entidad con ocasión de la información facilitada a través del presente formulario.

Sí, acepto

Save the date

The next Saturday 21st of November at 4 pm, you will be able to know first hand our product: mjn-SERAS.
mjn-SERAS is a healthcare product that sends a warning signal when the risk of epileptic seizures is high, to the affected person and their trusted contacts.

Sign up now!


  mjn-SERAS is a medical device with CE marking according to the European Directive 93/42/EEC and the Royal Decree RD. 1591/2009.
  Contraindications: Do not use the product if you suffer from an infection in the ear canal or if you suffer from a skin lesion in the vicinity of the product's area of influence.
  Considerations: This medical product works with an APP only on Android phones. The results tested are 96% sensitivity and 94% specificity.
  CPSP20103CAT.

  Save the date

  El próximo sábado 21 de noviembre a las 4 de la tarde, podrás conocer de primera mano nuestro producto: mjn-SERAS.
  mjn-SERAS es un producto sanitario que lanza una señal de aviso cuando el riesgo de crisis de epilepsia es elevado, a la persona afectada y a sus contactos de confianza.

  ¡Inscríbete!

   mjn-SERAS es un producto sanitario con marcado CE conforme a la Directiva Europea 93/42/EEC y el Real Decreto RD. 1591/2009.
   Contraindicaciones: No usar el producto en caso de padecer una infección en el canal auditivo o en caso de padecer una lesión cutánea en las proximidades del área de influencia del producto.
   Consideraciones: Este producto sanitario funciona con una APP solo en teléfonos Android. Los resultados testeados son 96% de sensibilidad y 94% de especificidad.
   CPSP20103CAT.