Social-SERAS

 

Una aplicació mòbil gratuïta per al teu dia a dia amb l’epilèpsia

Gestiona de manera senzilla el teu diari de crisis, la teva activitat i forma part de la nostra comunitat per millorar el coneixement sobre l’epilèpsia.

1

Facilitat d’ús

En pocs passos podràs crear el teu diari de crisis, tenir un registre de la teva activitat diària i consultar les estadístiques de totes les teves dades.
2

Motor de Big Data

Totes les dades aportades per la comunitat són analitzats per un potent Big Data per millorar el coneixement sobre la epilèpsia.
3

Sincronitzat amb mjn-SERAS

Podràs consultar en temps real i a distància com està funcionant mjn-SERAS, el nostre auricular per avaluar el risc de crisi d’epilèpsia.

Forma part de la nostra comunitat, descarrega Social-SERAS i millorarem junts el coneixement sobre la epilèpsia

Descarrega l’app

Descobreix mjn-SERAS, un dispositiu per evaluar el risc de crisis d’epilèpsia

Descobreix-lo

Funcionalitats Social-SERAS

Calendari de crisis

Registra les teves crisis de manera senzilla i consulta la informació en el calendari o visualitza la estadística. Imprimeix les dades quan vulguis per compartir-les amb qui desitgis.

Qüestionaris diaris

Escull quan vols guardar les teves dades d’activitat per descobrir quins factors influeixen en les teves crisis. Totes les dades són guardades de forma segura i aporten coneixement gràcies al Big Data creat per mjn-neuro.

Social-SERAS està sincronitzat amb mjn-SERAS

Si els teus essers estimats disposen de mjn-SERAS, des de l’aplicació podran conèixer en temps real les alarmes de crisis i les principals variables de funcionament on i quan vulguin.

mjn-neuro, tecnologia i impacte social per ajudar a les persones amb epilèpsia

Social-SERAS és una solució desenvolupada per mjn-neuro, una companya que neix per la iniciativa personal d’un dels seus fundadors, David, pare d’una jove amb epilèpsia refractaria diagnosticada fa més de 16 anys. mjn-neuro treballa per desenvolupar solucions tecnològiques que milloren la qualitat de vida de les persones amb epilèpsia.

Descobreix mjn-neuro