Un article de la nostra col·laboradora Irene Tarragó

Comencem un nou any. El temps passa ràpid quan tens dues meravelloses netes que no deixen de créixer i fer entremaliadures. Per als avis i àvies són com l’elixir de l’eterna joventut, ja que hi experimentes coses que amb els teus fills no vas ser capaç de sentir, per joventut, manca de temps… i experimentar coses noves a la nostra edat és un xut de vida. No és que vulguem a les netes més que als nostres fills. És que és una altra cosa. Els fills els tens mentre estàs lluitant amb la vida, per obrir-te pas, per donar-los el millor, perquè no els falti de res, cosa que fa que no gaudeixis amb ells allò que avui, sense preocupacions d’aquest tipus, gràcies a Déu o al esforç o al que cadascú vulgui, sí que pots fer amb les netes.

Durant aquest Nadal hem pogut gaudir de les nostres netes tant la Nitbona i Nadal com la nit de Cap d’Any i l’1 de gener. A casa, algú, no sabem qui, va deixar els regals el dia 30 de desembre, dia de l’aniversari de l’avi. Algú va entrar per la finestra i va deixar regals per a tothom. Un munt.

Aquest any vaig brindar amb cava a totes les celebracions. Crec que en cada ocasió no em vaig arribar a acabar la primera copa, però la il·lusió que em fa que em serveixin el cava i brindar amb ell i notar el seu sabor a la boca… I és que a mi m’agrada el vi, el cava, algun combinat com el rom-cola… encara que als combinats no he passat perquè em sembla una cosa massa forta. Però sí que segueixo el que em va dir el metge de prendre’m un gotet de vi al menjar i algun brindis amb cava.

Per als avis i àvies són com l’elixir de l’eterna joventut

La vida és com ve. A mi m’ha tocat així i em sento una privilegiada. Acabo de participar en una trobada per zoom i una de les persones que ha “parlat” ha estat un malalt d’ELA que ho feia a través d’algun dispositiu que feia servir amb els ulls. I volia treballar i col·laborar amb algun grup de treball pels malalts d’ELA. No es pot moure. És una valentia i un coratge extraordinaris. No em puc queixar per la meva epilèpsia, la meva hemocromatosi o la meva incipient artrosi. Visc i gaudeixo amb el que tinc i el que faig, què més puc demanar? D’altra banda, en l’amor he estat una afortunada, primer amb el meu marit, a qui jo anomeno el meu sant, després amb els meus fills que són els dos extraordinaris, fins i tot les meves joves són unes magnífiques persones perquè fan feliços els meus fills i les meves netes …. Què en diré! Doncs que són alegria pura i que les estimo moltíssim.

Que visquem aquest nou any en pau, amb molt d’amor i molta salut.

La vida és com ve. A mi m'ha tocat així i em sento una privilegiada.

Leave a Reply

Obrir chat
1
Contacta amb nosaltres al moment
Chat amb l'Anna
¡Hola! 👋🏻
Soy Anna, ¿en qué puedo ayudarte?

The user who fills in the information requested in this form declares to be entitled to do so and is solely responsible for the accuracy and completeness of the data and information entered, expressly exonerating MJN NEUROSERVEIS of any liability that may arise for this entity on the occasion of the information provided through this form.

Yes, I accept

L’usuari que complimenta la informació requerida al present formulari declara estar legitimat per això i es fa responsable exclusiu de la veracitat i integritat de les dades i informació que introdueix, exonerant expressament a MJN NEUROSERVEIS de qualsevol responsabilitat que es pugi generar per aquesta entitat amb ocasió de la informació facilitat a través del present formulari.

Si, accepto

El usuario que cumplimenta la información requerida en el presente formulario declara estar legitimado para ello y se hace responsable exclusivo de la veracidad e integridad de los datos e información que introduce, exonerando expresamente a MJN NEUROSERVEIS de cualquier responsabilidad que pudiera generarse para esta entidad con ocasión de la información facilitada a través del presente formulario.

Sí, acepto

Save the date

The next Saturday 21st of November at 4 pm, you will be able to know first hand our product: mjn-SERAS.
mjn-SERAS is a healthcare product that sends a warning signal when the risk of epileptic seizures is high, to the affected person and their trusted contacts.

Sign up now!


  mjn-SERAS is a medical device with CE marking according to the European Directive 93/42/EEC and the Royal Decree RD. 1591/2009.
  Contraindications: Do not use the product if you suffer from an infection in the ear canal or if you suffer from a skin lesion in the vicinity of the product's area of influence.
  Considerations: This medical product works with an APP only on Android phones. The results tested are 96% sensitivity and 94% specificity.
  CPSP20103CAT.

  Save the date

  El próximo sábado 21 de noviembre a las 4 de la tarde, podrás conocer de primera mano nuestro producto: mjn-SERAS.
  mjn-SERAS es un producto sanitario que lanza una señal de aviso cuando el riesgo de crisis de epilepsia es elevado, a la persona afectada y a sus contactos de confianza.

  ¡Inscríbete!

   mjn-SERAS es un producto sanitario con marcado CE conforme a la Directiva Europea 93/42/EEC y el Real Decreto RD. 1591/2009.
   Contraindicaciones: No usar el producto en caso de padecer una infección en el canal auditivo o en caso de padecer una lesión cutánea en las proximidades del área de influencia del producto.
   Consideraciones: Este producto sanitario funciona con una APP solo en teléfonos Android. Los resultados testeados son 96% de sensibilidad y 94% de especificidad.
   CPSP20103CAT.