Un article de la nostra col·laboradora Irene Tarragó

Després de dos anys en què no hem pogut reunir-nos amb els nostres familiars, aquest any tornarem a poder fer-ho.

En el meu cas, la nit de Nadal i el dia de Nadal, sempre ens reunim amb la família del meu marit a casa de la seva germana gran, perquè és l’única on cabem tots. Ens podem arribar a ajuntar més de 25 persones, comptant nens. Ja són tres generacions les que ens ajuntem i això dóna per a molt.

La nit de Cap d’Any, Cap d’Any i Reis, segurament ens anirem a casa nostra al pantà d’Entrepeñas. Ja en pla tranquil, doncs, segurament, només en serem tres.

Per mi aquestes dates són una barreja de tristesa i alegria. Tristesa perquè trobo molt a faltar les persones que ja no estan amb nosaltres. I d’alegria perquè és un plaer veure tota la família junta i passant-s’ho bé.

Alhora, no puc deixar de pensar en totes aquelles persones que no s’han d’emportar a la boca, que tenen fred, que estan patint una guerra que ells no han buscat, que pateixen malalties que no els permeten gaudir. I, alguns ens donen una gran lliçó perquè treuen somriures dels moments més desesperats i ens ensenyen a valorar les coses petites de cada dia.

Hem de saber treure el millor a cada moment

Aquestes festes sempre ens les imaginem amb menjars especials i regats amb bons vins i caves. Això últim no és una cosa del que jo pugui gaudir molt, però confesso que mitja copeta de cava cau cada any. El metge ja em va donar permís per prendre’m una copa de vi a l’hora de dinar, que és la que tinc més allunyada de la ingesta de medicaments.

Hem de saber treure el millor a cada moment. Gaudir de la vida que mai no sabem quina data de caducitat té i procurar no fer mal a ningú. És a dir, ser bones persones.

Així que us desitjo a tots un Bon Nadal i que el 2023 sigui ja, per fi, un any en què comencem a dir adéu a les pandèmies, la guerra i la crisi econòmica i, en concret a tot l’equip de mjn-neuro que seguiu amb els èxits i expandint-vos pel món que feu molt bé a les persones amb epilèpsia. Gràcies per tot!

Leave a Reply

Obrir chat
1
Contacta amb nosaltres al moment
Chat amb l'Anna
¡Hola! 👋🏻
Soy Anna, ¿en qué puedo ayudarte?

The user who fills in the information requested in this form declares to be entitled to do so and is solely responsible for the accuracy and completeness of the data and information entered, expressly exonerating MJN NEUROSERVEIS of any liability that may arise for this entity on the occasion of the information provided through this form.

Yes, I accept

L’usuari que complimenta la informació requerida al present formulari declara estar legitimat per això i es fa responsable exclusiu de la veracitat i integritat de les dades i informació que introdueix, exonerant expressament a MJN NEUROSERVEIS de qualsevol responsabilitat que es pugi generar per aquesta entitat amb ocasió de la informació facilitat a través del present formulari.

Si, accepto

El usuario que cumplimenta la información requerida en el presente formulario declara estar legitimado para ello y se hace responsable exclusivo de la veracidad e integridad de los datos e información que introduce, exonerando expresamente a MJN NEUROSERVEIS de cualquier responsabilidad que pudiera generarse para esta entidad con ocasión de la información facilitada a través del presente formulario.

Sí, acepto

Save the date

The next Saturday 21st of November at 4 pm, you will be able to know first hand our product: mjn-SERAS.
mjn-SERAS is a healthcare product that sends a warning signal when the risk of epileptic seizures is high, to the affected person and their trusted contacts.

Sign up now!


  mjn-SERAS is a medical device with CE marking according to the European Directive 93/42/EEC and the Royal Decree RD. 1591/2009.
  Contraindications: Do not use the product if you suffer from an infection in the ear canal or if you suffer from a skin lesion in the vicinity of the product's area of influence.
  Considerations: This medical product works with an APP only on Android phones. The results tested are 96% sensitivity and 94% specificity.
  CPSP20103CAT.

  Save the date

  El próximo sábado 21 de noviembre a las 4 de la tarde, podrás conocer de primera mano nuestro producto: mjn-SERAS.
  mjn-SERAS es un producto sanitario que lanza una señal de aviso cuando el riesgo de crisis de epilepsia es elevado, a la persona afectada y a sus contactos de confianza.

  ¡Inscríbete!

   mjn-SERAS es un producto sanitario con marcado CE conforme a la Directiva Europea 93/42/EEC y el Real Decreto RD. 1591/2009.
   Contraindicaciones: No usar el producto en caso de padecer una infección en el canal auditivo o en caso de padecer una lesión cutánea en las proximidades del área de influencia del producto.
   Consideraciones: Este producto sanitario funciona con una APP solo en teléfonos Android. Los resultados testeados son 96% de sensibilidad y 94% de especificidad.
   CPSP20103CAT.