Un article de la nostra col·laboradora Irene Tarragó

Dissabte passat, 3 de juliol, va ser el meu aniversari. Ja 63! Aquest any no hi va haver reunió familiar perquè els meus nets s’anaven amb la seva mare i els seus altres avis a la platja just aquell mateix dia i el meu fill petit és a Barcelona. El pare de les nenes es va quedar sol a Madrid i nosaltres també li vam abandonar. Ens venia de gust un viatge de desconnexió al meu marit i al meu i ens vam anar a Astúries.

El centre d’operacions era Taramundi. Vam estar allotjats en un hotel rural que es diu La Rectoral i que està francament bé. Vam fer moltes excursions a Vegadeo, Ribadeo, Castropol, i vam recórrer, caminant, els voltants de Taramundi. Un veritable relax.

“Estic molt il·lusionada i espero escriure un llibre interessant, que no s’avorreixi i que pugui ajudar a la gent”

I volia explicar-vos que tinc entre mans un altre projecte. El cas és no estar parada. Sempre m’ha agradat molt escriure, però ho faig intuïtivament, mai he fet cap curs i volia millorar la tècnica. Moltes vegades he pensat en fer algun curs o taller d’escriptura, però mai m’animava perquè tenien un preu molt elevat. Finalment, fa un mes, vaig veure en xarxes un taller d’autobiografia a l’Escola de Carmen i Gervasio Posadas i vaig pensar: “Si donant xerrades, escrivint les meves petites aportacions a MJN, fent entrevistes a la ràdio, puc ajudar a les persones amb epilèpsia a comprendre millor el que és viure amb epilèpsia, potser no seria mala idea escriure la meva biografia, comptant tot el que he viscut, com ho he viscut, com he tirat endavant, quina vida he portat i poder arribar a un nombre de gent més elevat ” . Així que em vaig apuntar a el taller i ja ho he començat. Estic molt il·lusionada i espero escriure un llibre interessant, que no s’avorreixi i que pugui ajudar a la gent.

Acaba el curs polític ara al juliol. Així que aprofito i em prenc també vacances de la meva col·laboració amb MJN i tornaré a publicar ja al setembre.

Espero que ja aneu estant tots completament vacunats, pugueu descansar uns dies i, sobretot, que tingueu cura i sigueu prudents. Ens veiem a la tornada.

Leave a Reply

Obrir chat
1
Contacta amb nosaltres al moment
Chat amb l'Anna
¡Hola! 👋🏻
Soy Anna, ¿en qué puedo ayudarte?

The user who fills in the information requested in this form declares to be entitled to do so and is solely responsible for the accuracy and completeness of the data and information entered, expressly exonerating MJN NEUROSERVEIS of any liability that may arise for this entity on the occasion of the information provided through this form.

Yes, I accept

L’usuari que complimenta la informació requerida al present formulari declara estar legitimat per això i es fa responsable exclusiu de la veracitat i integritat de les dades i informació que introdueix, exonerant expressament a MJN NEUROSERVEIS de qualsevol responsabilitat que es pugi generar per aquesta entitat amb ocasió de la informació facilitat a través del present formulari.

Si, accepto

El usuario que cumplimenta la información requerida en el presente formulario declara estar legitimado para ello y se hace responsable exclusivo de la veracidad e integridad de los datos e información que introduce, exonerando expresamente a MJN NEUROSERVEIS de cualquier responsabilidad que pudiera generarse para esta entidad con ocasión de la información facilitada a través del presente formulario.

Sí, acepto

Save the date

The next Saturday 21st of November at 4 pm, you will be able to know first hand our product: mjn-SERAS.
mjn-SERAS is a healthcare product that sends a warning signal when the risk of epileptic seizures is high, to the affected person and their trusted contacts.

Sign up now!


  mjn-SERAS is a medical device with CE marking according to the European Directive 93/42/EEC and the Royal Decree RD. 1591/2009.
  Contraindications: Do not use the product if you suffer from an infection in the ear canal or if you suffer from a skin lesion in the vicinity of the product's area of influence.
  Considerations: This medical product works with an APP only on Android phones. The results tested are 96% sensitivity and 94% specificity.
  CPSP20103CAT.

  Save the date

  El próximo sábado 21 de noviembre a las 4 de la tarde, podrás conocer de primera mano nuestro producto: mjn-SERAS.
  mjn-SERAS es un producto sanitario que lanza una señal de aviso cuando el riesgo de crisis de epilepsia es elevado, a la persona afectada y a sus contactos de confianza.

  ¡Inscríbete!

   mjn-SERAS es un producto sanitario con marcado CE conforme a la Directiva Europea 93/42/EEC y el Real Decreto RD. 1591/2009.
   Contraindicaciones: No usar el producto en caso de padecer una infección en el canal auditivo o en caso de padecer una lesión cutánea en las proximidades del área de influencia del producto.
   Consideraciones: Este producto sanitario funciona con una APP solo en teléfonos Android. Los resultados testeados son 96% de sensibilidad y 94% de especificidad.
   CPSP20103CAT.