Ja en 2018 MJN va ser nomenat projecte guanyador en la categoria de salut de la primera edició dels Premis Fundació MAPFRE a la Innovació Social, impulsats per l’IE. Des de llavors, formen part de la comunitat global d’innovadors socials de Red Innova, que han passat per cada edició dels premis.

Observant l’evolució de MJN

Com a fundador de Red Innova, vaig tenir el plaer de conèixer a l’equip de MJN des del primer dia. En 2018 vam fer una investigació de disseny sobre les persones que estaven darrere dels projectes dels premis, per poder centrar-nos en les activitats centrals que més impacte tindrien per a ells. Salva va tenir la generositat de prendre un cafè virtual amb mi i explicar-me més sobre MJN, els seus orígens i la seva visió de futur. Sembla que va ser ahir quan vam tenir aquesta primera xerrada, però ja han passat tres anys i MJN ha aconseguit moltes coses. Des dels avenços tecnològics i els èxits en matèria de certificació, fins a l’obtenció d’innombrables premis i el llançament del producte al mercat, MJN ha estat certament ocupada aportant un canvi impactant a la societat.

Una de les activitats clau que vam realitzar a la Red Innova es diu “Fites mensuals”. En aquesta activitat, els nostres membres ens expliquen els seus èxits cada mes, que després vam incorporar a un informe que es comparteix amb la comunitat tancada. Les Fites Mensuals ens proporcionen una gran oportunitat per celebrar els èxits dels nostres membres i compartir aquestes actualitzacions amb altres emprenedors, mentors i experts de MAPFRE, Fundació MAPFRE i IE. Com un dels primers i més compromesos membres de la Red Innova, MJN ha documentat més de 55 fites amb nosaltres, el que està entre els més alts de la comunitat.

A l’abril de 2021 vam celebrar l’Aniversari de Fites Mensuals, en el qual vam reunir totes les fites que MJN i altres membres havien enviat al llarg dels anys, i els convertim en informes personalitzats. Capturar els èxits de MJN d’aquesta manera i crear una línia de temps dels principals èxits de l’organització realment il·lustra el molt que un grup de persones intel·ligents i dedicades pot aconseguir en pocs anys. Des de Red Innova, ha estat una lliçó d’humilitat poder acompanyar-los d’alguna manera en el seu camí.

Esperit comunitari

La nostra comunitat està dissenyada per facilitar l’escalament de l’impacte social en dos nivells. En primer lloc, ens centrem en els projectes i proporcionem formació a través de l’IE University, establint contactes amb altres membres i amb les xarxes de MAPFRE i IE, creant col·laboracions i facilitant l’intercanvi de coneixements. També donem a conèixer als nostres membres i els seus projectes a través d’activitats com el lideratge de pensament. Al llarg dels anys, MJN ha contribuït en gran mesura a compartir els seus aprenentatges amb la Red Innova i la societat en general, escrivint articles sobre els ODS (Objectius de Desenvolupament Sostenible), connectant amb altres membres en els nostres esdeveniments comunitaris i compartint històries dels seus èxits, el que al seu torn ajuda a altres a aprendre.

Aquest tipus d’obertura a l’hora de compartir i col·laborar és exactament el que necessitem per ampliar l’impacte social a nivell mundial. Sovint, les startups poden ser aprensives a l’hora de compartir les seves notícies, històries o idees amb altres, però si hem après alguna cosa dels últims 3 anys de Red Innova i de tenir membres com MJN, és que podem arribar molt més lluny i canviar el món quan treballem junts. Tenint en compte tot el progrés que l’equip ha fet en tan poc temps, ¡personalment no puc esperar a veure totes les grans coses que seguiran aconseguint en el futur!

Sobre Red Innova

Red Innova és la comunitat global d’innovadors socials vinculada als Premis Fundació MAPFRE a la Innovació Social, impulsada per l’IE. La comunitat es va crear el 2018 i segueix escalant. En cada edició, convidem als projectes semifinalistes a formar part de l’exclusiva comunitat, que inclou a emprenedors socials, directors de Fundació MAPFRE, MAPFRE i IE University, així com al nostre equip de mentors, membres de jurat i experts en innovació. Els nostres membres provenen de tot el món, predominantment d’Amèrica Llatina i Europa.

Autor: Laura McDermott, Directora de Red Innova
https://www.linkedin.com/in/lamcdermott/

Leave a Reply

Obrir chat
1
Contacta amb nosaltres al moment
Chat amb l'Anna
¡Hola! 👋🏻
Soy Anna, ¿en qué puedo ayudarte?

The user who fills in the information requested in this form declares to be entitled to do so and is solely responsible for the accuracy and completeness of the data and information entered, expressly exonerating MJN NEUROSERVEIS of any liability that may arise for this entity on the occasion of the information provided through this form.

Yes, I accept

L’usuari que complimenta la informació requerida al present formulari declara estar legitimat per això i es fa responsable exclusiu de la veracitat i integritat de les dades i informació que introdueix, exonerant expressament a MJN NEUROSERVEIS de qualsevol responsabilitat que es pugi generar per aquesta entitat amb ocasió de la informació facilitat a través del present formulari.

Si, accepto

El usuario que cumplimenta la información requerida en el presente formulario declara estar legitimado para ello y se hace responsable exclusivo de la veracidad e integridad de los datos e información que introduce, exonerando expresamente a MJN NEUROSERVEIS de cualquier responsabilidad que pudiera generarse para esta entidad con ocasión de la información facilitada a través del presente formulario.

Sí, acepto

Save the date

The next Saturday 21st of November at 4 pm, you will be able to know first hand our product: mjn-SERAS.
mjn-SERAS is a healthcare product that sends a warning signal when the risk of epileptic seizures is high, to the affected person and their trusted contacts.

Sign up now!


  mjn-SERAS is a medical device with CE marking according to the European Directive 93/42/EEC and the Royal Decree RD. 1591/2009.
  Contraindications: Do not use the product if you suffer from an infection in the ear canal or if you suffer from a skin lesion in the vicinity of the product's area of influence.
  Considerations: This medical product works with an APP only on Android phones. The results tested are 96% sensitivity and 94% specificity.
  CPSP20103CAT.

  Save the date

  El próximo sábado 21 de noviembre a las 4 de la tarde, podrás conocer de primera mano nuestro producto: mjn-SERAS.
  mjn-SERAS es un producto sanitario que lanza una señal de aviso cuando el riesgo de crisis de epilepsia es elevado, a la persona afectada y a sus contactos de confianza.

  ¡Inscríbete!

   mjn-SERAS es un producto sanitario con marcado CE conforme a la Directiva Europea 93/42/EEC y el Real Decreto RD. 1591/2009.
   Contraindicaciones: No usar el producto en caso de padecer una infección en el canal auditivo o en caso de padecer una lesión cutánea en las proximidades del área de influencia del producto.
   Consideraciones: Este producto sanitario funciona con una APP solo en teléfonos Android. Los resultados testeados son 96% de sensibilidad y 94% de especificidad.
   CPSP20103CAT.