Un article de la nostra col·laboradora Irene Tarragó

Aquest passat mes de juny he realitzat dos desitjos que tenia fa un temps: un era anar a veure el meu fill al Prat, on viu ara i, una altra, visitar les instal·lacions de mjn-neuro, a Blanes, i conèixer en persona a la Marina i a l’Anna. A David ja el coneixia, però també va ser un plaer veure’l. Em va fer molta pena que no estigués en Salva, que va ser el meu descobridor i pel qual estic avui aquí escrivint aquestes línies. Hi vam anar el meu marit, el meu fill i jo. Va ser un matí molt agradable, encara que quan vam arribar a Blanes estava plovent i vam arribar una mica mullats a la seu. Ens van tractar molt bé. Ens van donar tota mena d’explicacions sobre el dispositiu i altres investigacions per ajudar altres persones amb altres malalties, com l’Alzheimer. Vam tenir, a més, l’oportunitat de veure el dispositiu en directe, ja que jo només ho havia vist a la foto.

Després, vam anar a dinar. No sabíem si arriscar-nos a dinar en una terrassa a la vora del mar perquè, encara que havia deixat de ploure, encara estava molt gris. Però ens vam posar a una terrassa coberta i encara vam tenir la sort que va sortir el sol. Vam menjar molt bé i molt agradablement.

També hem aprofitat per fer vida de turistes. Que dura que és la vida del turista! Jo almenys, em canso moltíssim. No pares de fer desplaçaments curts, però que, un dia darrere l’altre, al final, has fet en quatre dies un munt de quilòmetres. Vam anar a Montserrat un dia. És espectacular. Pugem amb tren cremallera. S’estava molt bé perquè no hi havia gaire follón de gent enlloc i podies veure les coses amb molta tranquil·litat.

Ens van donar tota mena d’explicacions sobre el dispositiu i altres investigacions per ajudar altres persones amb altres malalties, com l’Alzheimer

Un altre dia vam anar a Rupit, un poble preciós i desconegut per a mi. Està magníficament conservat. La foto que avui us envio, correspon als voltants d’aquest poble que cal visitar.

Va ser una setmana de molt enrenou. A més, va coincidir amb la nit de Sant Joan i vam poder viure en directe el que per a una ciutat mediterrània significa aquesta festivitat, de manera que comporta pólvora, petards i focs artificials.

Tinc la sort que l’epilèpsia que tinc no és sensible a aquest tipus de sorolls. És cert que em molesten, que no m’agraden gaire, però no em provoquen cap mena de crisi. El que m’angoixa més són les aglomeracions de gent. Ho passo molt malament. Les dues últimes a què he assistit va ser la ja llunyana, encara que no oblidada ni perdonada, per Miguel Ángel Blanco, i la que es va fer a Madrid no fa gaire per Ucraïna. A aquesta darrera hi vaig ser perquè em sentia amb l’obligació d’anar-hi. Però, francament, ho vaig passar fatal. Segur que ni la desena part de com s’ho estan passant totes aquelles persones que, de sobte, es troben sense res, sense casa, sense aliments i bombardejades constantment. Per això vaig ser-hi.

El passat dia 3 de juliol va ser el meu aniversari. Per aquelles coses de la vida, no ho vaig celebrar, però espero fer-ho el següent diumenge amb el meu fill gran i la seva família (el petit, el que és al Prat, ho tindrem present de manera virtual).

Una salutació a tothom. Per a l’agost m’agafo vacances. Així que la propera serà ja al setembre. Bon estiu!

Leave a Reply

Obrir chat
1
Contacta amb nosaltres al moment
Chat amb l'Anna
¡Hola! 👋🏻
Soy Anna, ¿en qué puedo ayudarte?

The user who fills in the information requested in this form declares to be entitled to do so and is solely responsible for the accuracy and completeness of the data and information entered, expressly exonerating MJN NEUROSERVEIS of any liability that may arise for this entity on the occasion of the information provided through this form.

Yes, I accept

L’usuari que complimenta la informació requerida al present formulari declara estar legitimat per això i es fa responsable exclusiu de la veracitat i integritat de les dades i informació que introdueix, exonerant expressament a MJN NEUROSERVEIS de qualsevol responsabilitat que es pugi generar per aquesta entitat amb ocasió de la informació facilitat a través del present formulari.

Si, accepto

El usuario que cumplimenta la información requerida en el presente formulario declara estar legitimado para ello y se hace responsable exclusivo de la veracidad e integridad de los datos e información que introduce, exonerando expresamente a MJN NEUROSERVEIS de cualquier responsabilidad que pudiera generarse para esta entidad con ocasión de la información facilitada a través del presente formulario.

Sí, acepto

Save the date

The next Saturday 21st of November at 4 pm, you will be able to know first hand our product: mjn-SERAS.
mjn-SERAS is a healthcare product that sends a warning signal when the risk of epileptic seizures is high, to the affected person and their trusted contacts.

Sign up now!


  mjn-SERAS is a medical device with CE marking according to the European Directive 93/42/EEC and the Royal Decree RD. 1591/2009.
  Contraindications: Do not use the product if you suffer from an infection in the ear canal or if you suffer from a skin lesion in the vicinity of the product's area of influence.
  Considerations: This medical product works with an APP only on Android phones. The results tested are 96% sensitivity and 94% specificity.
  CPSP20103CAT.

  Save the date

  El próximo sábado 21 de noviembre a las 4 de la tarde, podrás conocer de primera mano nuestro producto: mjn-SERAS.
  mjn-SERAS es un producto sanitario que lanza una señal de aviso cuando el riesgo de crisis de epilepsia es elevado, a la persona afectada y a sus contactos de confianza.

  ¡Inscríbete!

   mjn-SERAS es un producto sanitario con marcado CE conforme a la Directiva Europea 93/42/EEC y el Real Decreto RD. 1591/2009.
   Contraindicaciones: No usar el producto en caso de padecer una infección en el canal auditivo o en caso de padecer una lesión cutánea en las proximidades del área de influencia del producto.
   Consideraciones: Este producto sanitario funciona con una APP solo en teléfonos Android. Los resultados testeados son 96% de sensibilidad y 94% de especificidad.
   CPSP20103CAT.