Un article de la nostra col·laboradora Irene Tarragó

Aprofito un moment de tranquil·litat en anar i venir de les festes de Nadal, per escriure aquestes línies que amb tant d’afecte us dedico cada mes.

Som a l’intermedi entre Nadal i Cap d’Any i després d’haver estat amb els nostres fills i nétes la nit de Nadal i Nadal, ara estem sols, el meu marit i jo, esperant que arribi la nit de Cap d’Any i l’Any Nou per tornar a reunir-nos, aquesta vegada només amb un dels nostres fills, que ja és força.

Ho hem passat molt bé!

Ho hem passat molt bé. Va venir el Pare Noel, perquè a Reis no veurem les nostres nétes que, aquests dies, són les veritables protagonistes, i vam dir al Pare Noel on estaríem, perquè no s’equivoqués i deixés els regals en un altre lloc. Hem estat a casa nostra i, encara que ha estat plovent, hem gaudit molt i no feia gaire fred. La nit de Nadal i el dia de Nadal fins i tot em vaig atrevir amb una mica de vi i cava (amb el vistiplau del meu neuròleg, que m’ha dit que puc prendre alcohol amb molta moderació, així que em vaig prendre mitja copa de vi i una altra mitjana de cava).

Aquesta entrada al bloc ja serà per al mes de gener del 2022. Un any més vençut i un any més en què el COVID segueix amb nosaltres (jo crec que es queda per sempre). Però, de veritat, espero que cada vegada es vagi debilitant i, encara que es transmeti amb molta rapidesa, aquests contagis siguin, com sembla que són, menys virulents.

La meva vida política continua endavant. Amb la il·lusió de poder fer alguna cosa per als ciutadans i ciutadanes i no quedar-me a la mera queixa o crítica. El meu àmbit és petit, perquè és un districte de Madrid, però les aspiracions grans són plenes de coses petites. A uns els agradarà el partit en què estic, a uns altres, no, però això és sa. És bo que la gent pugui triar entre diverses alternatives i que hi hagi debat i que hi hagi acords, també.

Us desitjo a tots un feliç 2022. Els que tenim epilèpsia que no ens cansem de cuidar-nos i de donar a la malaltia el que necessita perquè estigui tranquil·la i no de la cara. És molt mimosa. Quan un dia t’oblides de donar-li la seva medicina, protesta. Desitjo que el mjn-SERAS pugui servir-vos molts de vosaltres a advertir del risc de tenir una crisi i pugueu prendre mesures de seguretat.

Desitjo que mjn-neuro continuï les seves investigacions per fer als pacients la vida més senzilla. Li desitjo el més gran dels èxits amb el seu nou dispositiu DREAMER per detectar precoçment símptomes de l’Alzheimer.

Desitjo que aquest 2022 ja sigui el començament de l’era post-COVID i, sobretot, que tots estiguem bé i ens cuidem molt. Una abraçada a tothom.

Leave a Reply

Obrir chat
1
Contacta amb nosaltres al moment
Chat amb l'Anna
¡Hola! 👋🏻
Soy Anna, ¿en qué puedo ayudarte?

The user who fills in the information requested in this form declares to be entitled to do so and is solely responsible for the accuracy and completeness of the data and information entered, expressly exonerating MJN NEUROSERVEIS of any liability that may arise for this entity on the occasion of the information provided through this form.

Yes, I accept

L’usuari que complimenta la informació requerida al present formulari declara estar legitimat per això i es fa responsable exclusiu de la veracitat i integritat de les dades i informació que introdueix, exonerant expressament a MJN NEUROSERVEIS de qualsevol responsabilitat que es pugi generar per aquesta entitat amb ocasió de la informació facilitat a través del present formulari.

Si, accepto

El usuario que cumplimenta la información requerida en el presente formulario declara estar legitimado para ello y se hace responsable exclusivo de la veracidad e integridad de los datos e información que introduce, exonerando expresamente a MJN NEUROSERVEIS de cualquier responsabilidad que pudiera generarse para esta entidad con ocasión de la información facilitada a través del presente formulario.

Sí, acepto

Save the date

The next Saturday 21st of November at 4 pm, you will be able to know first hand our product: mjn-SERAS.
mjn-SERAS is a healthcare product that sends a warning signal when the risk of epileptic seizures is high, to the affected person and their trusted contacts.

Sign up now!


  mjn-SERAS is a medical device with CE marking according to the European Directive 93/42/EEC and the Royal Decree RD. 1591/2009.
  Contraindications: Do not use the product if you suffer from an infection in the ear canal or if you suffer from a skin lesion in the vicinity of the product's area of influence.
  Considerations: This medical product works with an APP only on Android phones. The results tested are 96% sensitivity and 94% specificity.
  CPSP20103CAT.

  Save the date

  El próximo sábado 21 de noviembre a las 4 de la tarde, podrás conocer de primera mano nuestro producto: mjn-SERAS.
  mjn-SERAS es un producto sanitario que lanza una señal de aviso cuando el riesgo de crisis de epilepsia es elevado, a la persona afectada y a sus contactos de confianza.

  ¡Inscríbete!

   mjn-SERAS es un producto sanitario con marcado CE conforme a la Directiva Europea 93/42/EEC y el Real Decreto RD. 1591/2009.
   Contraindicaciones: No usar el producto en caso de padecer una infección en el canal auditivo o en caso de padecer una lesión cutánea en las proximidades del área de influencia del producto.
   Consideraciones: Este producto sanitario funciona con una APP solo en teléfonos Android. Los resultados testeados son 96% de sensibilidad y 94% de especificidad.
   CPSP20103CAT.