Sobre nosaltres

Som un equip d'investigadors i enginyers desenvolupant tecnologia wearable per a preveure atacs epilèptics. MJN redefineix el concepte darrera la predicció d'atacs mitjançant tecnologia per millorar la qualitat de vida de les persones.

Últimes notícies

Connecta

 

Faq

Què és MJN?

Som un equip d’enginyeria i recerca científica desenvolupant alta tecnologia per innovadors dispositius que puguin predir els atacs epilèptics.

Què fa MJN?

Desenvolupem un sistema complert de detecció i alerta de convulsions per a gent amb epilèpisa.
El resultat és un dispositiu no intrusiu per predir i alertar els atacs epilèptics.

Per què el dispositiu d'MJN és una gran innovació per a la gent amb epilèpisa?

El 30% de la gent que pateix epilèpisa es considera fàrmacoresistent (els fàrmacs no poden controlar totes les convulsions). Les convulsions dels atacs epilèptics apareixen per sorpresa, pel que hi ha alt risc d’accidents. La tecnologia de predicció de convulsions existeix, però en màquines molt grans i impossibles d’utilitzar en el dia a dia.
Hem desenvolupat un dispositiu portable no intrusiu  per que la gent amb epilèpisa pugui fer qualsevol activitat casual sabent que el dispositiu l’avisarà quan estigui apunt de patir un atac epilèptic de manera que es puguin prendre totes les mesures de seguretat preventives per minimitzar-ne les conseqüències i evitar accidents.

Quines tecnologies utilitza el dispositiu?

Bàsicament monitoreig d’EEG (electroencefal·lograma) i sofware IA (intel·ligència artificial).
Registrant l’activitat celebral amb EEG podem predir amb un software d’intel·ligència artificial quan es produirà un atac epilèptic.

El dispositiu, el pot utilitzar tothom?

El dispositiu està dissenyat inicialment per a gent amb epilèpisa. Volem que sigui ergonòmic per a un ús diari del mateix. Serà discret i no intrusiu.
El dispositiu és un EEG portable, en el futur esperem que pugui oferir molts altres usos per ajudar més gent a part de l’epilèpsia.

Estic interessat en el dispositiu, quan estarà disponible per comprar-lo?

Estem en una fase de desenvolupament i tests. Actualment hem executat proves satisfactòries en pacients utilitzant la nostra tecnologia. Al llarg de l’any següent estarem realitzant proves clíniques del prototip del dispositiu mèdic i obtenint totes les regulacions necessàries per assegurar la major qualitat del nostre producte.
El primer trimestre del 2018 tothom podrà comprar el dispositiu a través de la nostra web mjn.cat.

Trobes a faltar alguna pregunta?

CONTACTA'NS

Trobes a faltar alguna pregunta?

CONTACTA'NS

Subscriu-te si vols ser el primer en saber-ne més sobre el desenvolupament del nostre dispositiu

Subscriu-te si vols ser el primer en saber-ne més sobre el desenvolupament del nostre dispositiu