Sobre nosaltres

Som un equip d'investigadors i enginyers desenvolupant tecnologia wearable per a preveure atacs epilèptics. MJN redefineix el concepte darrera la predicció d'atacs mitjançant tecnologia per millorar la qualitat de vida de les persones.

Últimes notícies

Connecta

 

MJN NEUROSERVEIS s’estableix als Estats Units el pròxim 2018

MJN NEUROSERVEIS s’estableix als Estats Units el pròxim 2018

richifoundation.org

Durant el mes de maig MJN, gràcies a la Richi Foundation, ha realitzat un programa d’immersió a Boston durant 4 setmanes. En aquest temps, la companyia ha establert contacte amb importants hospitals en l’àmbit de l’epilèpsia en ciutats com Boston i Cleveland.

Aquests hospitals i diverses empreses especialistes en el sector de dispositius mèdics, han mostrat gran interès en el dispositiu desenvolupat per MJN. En una primera fase, es podrà comercialitzar un comptador de crisis. Aquesta informació és de gran utilitat per als neuròlegs que tracten la malaltia ja que els permetrà millorar els tractaments als pacients.

L’objectiu de MJN a més llarg termini és comercialitzar el seu dispositiu predictiu de crisi d’epilèpsia. Per a això haurà d’obtenir tots els permisos necessaris a través de la FDA. És important per a la companyia el fet de disposar d’una seu en aquell país i tenir acords de col·laboració amb hospitals i empreses.